Salon nunti Bucuresti | Ballroom nunti Sector 6 | Salon nunti | Salon botez | Restaurant sector 6 | Nunta - Ballroom

Evenimente

Planificați-vă o povestea unică


Trăiți experiența unei sărbători de neuitat. Contactați-ne și familiarizați-vă cu o lume a opțiunilor pentru un eveniment care va rămâne ștampilat în memoria oaspeților dvs.

Nested Applications

Nunti

Bine ați venit și felicitări!Dacă vizionati pagina noastră,înseamnă că sunteți la un pas de a începe o frumoasă călătorie de viață în doi. Și cum orice călătorie memorabilă are nevoie de inspirație și know-how în planificare, ne face o deosebită plăcere să vă punem la dispoziție locația și expertiza Jollero în organizarea de nunți. Alegerea unui meniu și a unei locații perfecte pentru nunta dumneavoastră poate fi una dintre cele mai dificile și importante decizii, pentru că această alegere va determina, în mare măsură, reușita evenimentului.

De aceea, Jollero Events vă pune la dispoziție o echipă completă de specialiști în organizarea de nunți, a căror misiune este una singură: transpunerea în realitate a unei nunți de vis, care se va desfășura impecabil și care va recrea în detaliu conceptul de eveniment dorit.
Pentru că, prin serviciul Signature Events, Jollero Ballroom & Events vă oferă posibilitatea de a organiza o nuntă custom-made, creată special pentru dumneavoastră. Consilierii noștri vă vor fi alături pe întreg procesul de organizare și desfășurare, oferindu-vă asistență personalizată în alegerea temei, a meniului, decorațiunilor și tuturor serviciilor necesare pentru ca nunta dumneavoastră să fie o experiență individuală memorabilă.La Jollero, absolut orice detaliu este personalizabil: de la meniul care poate fi creat de la zero împreună cu maestrii noștri în arta culinara, la aranjamente florale atent concepute pentru a ilustra stilul care vă definește și momentele artistice rafinate. Mai mult decât atât, evenimentul va fi conceput astfel încât să se plieze perfect pe bugetul dumnevoastră, ceea ce vă garantează eficiență în managementul costurilor.

Vă așteptăm la Jollero pentru a crea împreună magia unei zile de neuitat!

 

Evenimente personalizate  - Signature events by Jollero


Indiferent de natura evenimentului, de buget și preferințe, echipa Jollero Ballroom & Events va fi alături de dumnevoastră pe întreg procesul de planificare, organizare și implementare.

Prin serviciul Signature Events by Jollero Ballroom vă puteți crea meniul în funcție de preferințele culinare și bugetul dvs. În plus puteți beneficia de o selecție proprie și crea un pachet personalizat de băuturi. Prin acest serviciu unic, și prin experiența și expertiza echipei noastre vă oferim consiliere în identificarea nevoilor dumneavoastră, stabilirea direcțiilor de acțiune și a implementării proiectului cu succes. Serviciul oferă consultanță în elaborarea unui concept personalizat al evenimentului, stabilirea decorului și a elementelor de entertainment, negocierea și personalizarea ofertei și serviciilor, coordonarea completă cu echipa de implementare și servicii. Nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării, specialiștii noștri fiind experți în verificarea elementelor de decor, alegerea aranjamentelor florale, a echipamentelor proprii, a scenei, echipamentelor de sunet și lumini, a echipei de suport și securitate, a serviciului de catering și servire, elementelor de semnalistică, parcare precum și curățenie.

Astfel, în funcției de tipul și anvergura evenimentului, echipa Jollero Events vă va ajuta să luați cele mai eficiente și bune decizii pentru a gestiona timpul și bugetul dvs. în scopul creării unor petreceri desăvârșite. Pentru că la Jollero ne propunem să creăm și găzduim cele mai frumoase povești, să oferim servicii impecabile pentru evenimente cu adevărat memorabile într-un loc și o atmosferă unica.


 

Contact Iolanda

Contact Events

Str. Drumul Taberei nr. 115 , sector 6, Bucuresti, 
langa parcul Moghioros.

Andreea Iftodi

Sales & Events Manager

 0748.116.938

 office@jollero.ro

baracode

Scaneaza codul cu telefonul mobil.